Dillan си хареса абитуриентка

27.05.2010 14:30 | Видян 5269 пъти

Dillan си хареса абитуриентка

Попфолк певецът Dillan беше изненадата за Милена в деня на абитуриентския й бал. Той пристигна специално от Пловдив и донесе за нея красив букет. Девойката цялата грейна, като видя най-проспериращият дебютант за изминалата година, когото много харесва.

В конкурса на ”Нов фолк” и радио ”Романтика” за най-красива абитуриентка победителка стана именно тя – Милена Станкова от Радомир, а Dillan беше член на журито, което я избра.
В избора се включи и дизайнерката Десислава Зиновиева, която подари на най-красивата абитуриентка рокля от последната колекция на модната й къща DZ. Дни преди балът, момичето имаше възможността да избира из между над 40 модела, като се спря на страстно червен.

 Личната дизайнерка на фолк звездата Деси Слава допълни тоалета на абитуриентката с ръкавици и чанта в същия цвят, а като акценти беше вградила кристали Сваровски под формата на гривна на едната от ръкавиците, на роклята и на обувките.
Преди Пепеляшка да се премени в своята бална рокля, екип на „Дима стил” се погрижи за прическата, грима и маникюра на Милена.

Покрай събитието Dillan си спомни и за собствения бал: отпразнували го в Турция, направили си много снимки, веселили се яко. Той посъветва Милена да се забавлява от сърце, но да не прекалява с алкохола – за да не се лиши от спомените си все пак.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !