Heineken Star World Tour с Алекс Раева и DJ Doncho гостува на Debut в град Варна

19.07.2010 09:40 | Видян 4177 пъти | Гласували 1

Heineken Star World Tour с Алекс Раева и DJ Doncho гостува на Debut в град Варна

На 17 юли, клуб Debut, Варна, се присъедини към турнето на Heineken с първото за морската столица Heineken Star World Tour събитие. Атрактивната Алекс Раева и DJ Doncho забавляваха гостите на клуба със специално подготвения за парти тура хаус сет. Освен с добрата музика, Heineken изненада варненци и с интерактивни игри и много “морски” награди.

Всички, които се присъединиха към турнето на Heineken вчера в клуб “Debut” имаха възможността да получат VIP карта с уникален код за регистрация и участие в Heineken Star World Tour. Гостите провериха на място кода от своята VIP карта и някои късметлии си тръгнаха с подаръци – чанта за лаптоп или плажна хавлия. Всички, които валидираха картите си участват в томболата на Heineken за голямата награда – пътуване до Амстердам.

Шестима късметлии ще посетят една от най-големите парти дестинации в Европа и единствената концертна зала в Холандия, построена специално за музикални изпълнения - Heineken Music Hall.

Това лято България се включи за първи път в една от най-вълнуващите глобални музикални платформи Heineken Star World Tour с поредица от регионални партита и промоционални активности. След успешно преминалото първо парти в клуб “Wake Up” (комплекс „Оазис”), Лозенец, турнето на Heineken гостува и в клуб “Debut” в град Варна. Организаторите предвиждат още две музикални събития в града: в края на месец юли – 31.07, Rappongi и през август – 28.08, Планет.

На всяко морско Heineken парти гостите на събитието могат да спечелят и специално мискирана за Heineken CD компилация на DJ Doncho чрез интерактивна игра с IVS проектор. Всеки, получил VIP карта с уникален код, може да провери дали печели и на сайта www.heinekenmusic.bg.

Много музика, забавление и невероятни моменти очакват феновете на бирата, които ще се присъединят към следващите точки от Heineken турнето, което ще обикаля българското Черноморие през целия летен сезон.

Ако сте пропуснали първите две партита, може да наваксате през месец юли и август:

Юли   

24.07 /събота/ – Планет, Св. Влас  
30.07 /петък/– Mood, Лозенец    
31.07 /събота/ – Rappongi, Варна

Август

27.08/петък/ – Bedroom,Слънчев бряг
28.08 /събота/– Планет, Варна

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !