Летните партита на Heineken Star World Tour носят интерактивни забавления и много награди

15.07.2010 11:40 | Видян 2937 пъти | Гласували 1

Летните партита на Heineken Star World Tour носят интерактивни забавления и много награди

Това лято България се включи за първи път в една от най-вълнуващите глобални музикални платформи Heineken Star World Tour с поредица от регионални партита и промоционални активности. Първите две събития от турнето на Heineken са през предстоящите петък и събота (16-17.07.) в клуб “Wake Up” (комплекс „Оазис”), Лозенец и в клуб “Debut” във Варна.  

Всеки, който се забавлява с музиката на Алекс Раева и DJ Doncho ще има възможността да получи VIP карта с уникален код, който може да бъде регистриран на място (или на сайта www.heinekenmusic.bg)  и да участва в томбола за голямата награда – парти в Heineken Music Hall в Амстердам.

Шестима късметлии ще пътуват до Heineken Music Hall – една от най-големите парти дестинации в Европа и единствената концертна зала в Холандия, построена специално за музикални изпълнения.

На всяко морско Heineken парти ви очакват и редица други награди: плажни кърпи, стилни чанти за лаптоп и отварачки за бира. Чрез IVS модификация на образи гостите на партито могат да спечелят и специално миксирана за Heineken CD компилация на DJ Doncho. 

Много музика, забавление и невероятни моменти очакват феновете на бирата, които ще се присъединят към Heineken турнето, което ще обикаля българското Черноморие през целия летен сезон:

Юли
16.07. /петък/ – Wake Up, Лозенец/Оазис
17.07. /събота/ – Debut, Варна
24.07. /събота/ – Планет, Св. Влас
30.07. /петък/– Mood, Лозенец
31.07. /събота/ – Rappongi, Варна 

август
27.08. /петък/ – Bedroom, Слънчев бряг
28.08. /събота/– Планет, Варна

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !