България се включва в международната музикална платформа Heineken Star World Tour микс на турнето.

01.07.2010 11:20 | Видян 2921 пъти

България се включва в международната музикална платформа Heineken Star World Tour микс на турнето.

Това лято България ще се включи за първи път в една от най-вълнуващите музикални платформи Heineken Star World Tour. Тази глобална програма дава възможност на тези, които ценят стойностните музикални преживявания и качествената бира, да бъдат част от международните инициативи на марката. Шест души ще имат шанса да изживеят невероятни моменти, като спечелят билет за едно от големите глобални Heineken партита.

Музиката е международен език, който свързва хората от различни точки по света, а Heineken е най-международната марка бира, която обединява чрез отличителния си вкус, иновативния си мироглед и високото качество. Сред най-значимите музикални събития в световен мащаб са партитата на Heineken: фестивалите Heineken FIB (Испания), Heineken Open’er (Полша) и Heineken Balaton Sound (Унгария), Heineken Green Room (Сингапур), Outside lands (САЩ). Те се радват на невероятен успех благодарение на неповторимата си атмосфера, комбинацията от най-горещите имена на световната музикална сцена и студена бира. През 2009 г. Heineken Open'er Festival в Полша печели наградата Best Major Festival на EUROPEAN FESTIVAL AWARDS.

Heineken има повече от 30-годишна традиция в музикалните събития по цял свят и особено в Европа. Световните партита на Heineken са вдъхновяващо преживяване, което носи неочаквани и незабравими музикални моменти. Тази година в България Heineken също ще се включи в музикалните инициативи на марката, която ще развълнува Черноморието и София с поредица от събития. Ценителите на музиката могат да им се насладят на живо по начин, който само Heineken предлага. Същевременно шестима късметлии ще имат щастието да спечелят като награда пътуване до Амстердам и да станат част от музикалните изживявания по време на най-големите партита в Heineken Music Hall.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !