Зара се върна при Христо Сираков

14.07.2010 12:45 | Видян 11709 пъти | Гласували 1

Зара се върна при Христо Сираков

Шумно обсъжданата светска двойка Христо Сираков и Зара отново се е събрала. Изглежда, че след близо година раздяла манекенката и бизнесменът са разбрали, че старата любов ръжда не хваща. Според наши източници от известно време сексапилната брюнетка пак живее в просторния апартамент на мистър "Стоте манекенки".

Двамата още не са оповестили публично новината, но според запознати отношенията им се възобновили след прибирането на варненката от Америка. Там Зара прекара близо 8 месеца в луксозен апартамент в Ню Йорк, а през свободното си време често отскачаше до слънчевите плажове на Маями.

Основната идея, с която манекенката замина, беше да стане актриса и за да добие някои умения, тя посети едни от най-добрите школи зад океана. Малко известен е факт е, че за това удоволствие брадърката трябваше да плаща по близо $ 20 000 на месец. Именно тогава се появиха спекулации относно мъжа до Зара и мнозина припознаха в него най-богатия българин Васил Божков.

Зара не скри намерението си отново да замине за Щатите и да продължи обиколката си по тузарски дестинации и актьорски кръжоци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !