Христо Сираков: Чувствам се като топъл хляб

17.10.2009 09:00 | Видян 13521 пъти | Гласували 1

Христо Сираков: Чувствам се като топъл хляб

Въпреки че е на възраст, бизнесменът Христо Сираков все още е един от най-ухажваните мъже в София. Интересното е, че Сираков не полага почти никакви усилия да омае нежния пол. Мадамите сами му се лепят и го търсят, дори когато е обявил, че има сериозна връзка.

СЛАВА научи как по времето на Зара, с която вече не са заедно, Верту-то му буквално било препълнено със съобщения с оферти от различни мераклийки. Позвъняванията на кандидатките за сърцето и... портфейла му също не били малко. Предвид тези факти, излиза, че прякорът му Христо Стоте манекенки е неправилен. Май повече му подхожда да бъде наричан Христо Стоте sms-а. Колкото и небивалият интерес от страна на жените да вдига мъжкото самочувствие, за един по-ангажиран човек подобно положение би било малко досадно, не мислите ли? Това обаче не се отнасяло за Сираков. Той с охота се радвал на всякакви предложения за забавления.

Човек на СЛАВА подочул как бизнесменът се гордеел със себе си на глас. В приятелска компания той си направил следната житейска равносметка: „Чувствам се като топъл хляб. Всеки иска да си отчупи парче от мен!“

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !