Ирен и Ицо сдобрени

31.01.2009 09:00 | Видян 11099 пъти

Ирен и Ицо сдобрени

Големите драми след раздялата между Христо Сираков и Ирен Онтева не спират да избуяват на бял свят. Бизнесменът беше доста щедър към половинката си, докато деляха една постеля. Оттогава обаче изтече много вода. Двамата минаха през съда, разменяха си публично нападки един към друг, а сега, според мълвата, стигнаха до подялба. Христо има доста какво да си взема и затова прибегнал до крайни мерки, твърдят злите езици. Най-напред си върнал бижутата, а след това и апартамента от бившата си благоверна, гласи още мълвата. СЛАВА реши, че няма защо да се доверява на такива слухове. Затова директно се свърза с потърпевшата Ирен Онтева. Нейната реакция беше да се засмее и да каже, че не иска повече да коментира клюки от този тип, защото има много други неща, с които трябва да се занимава. В този момент я уловихме да обядва със сина си.

Онтева беше любезна, както винаги, като по пиарски не пропусна да хвърли и поредната си бомба. Този път моделът заяви, че едно дете между нея и приятеля й Давид би било чудесно да се случи. Засега обаче двамата не планират сватба.

Христо Сираков също коментира пред СЛАВА слуховете за прибраните си подаръци. Бизнесменът сподели, че не е вземал и една карфица от нея и никога не си е помислял за това. „Двамата преодоляхме всички различия, които имахме помежду си още преди няколко месеца. Сега се радваме на детето и се разбираме чудесно. Не само нищо никога не съм си искал обратно, но и продължавам да плащам издръжка в доста солиден размер на Ирен, за да могат тя и синът ни Кристиян да се чувстват добре и финансово осигурени.“, заяви  известният плейбой.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !