Христо Сираков: Сериозните жени не ме харесват вече!

01.04.2010 09:20 | Видян 13341 пъти | Гласували 1

Христо Сираков: Сериозните жени не ме харесват вече!

Тази вечер гост в „Шоуто на Иван & Андрей” бе един от най-богатите бизнесмени в България - Христо Сираков. В мъжки разговор за жени с двамата водещи, Сираков призна: „Сериозните жени не ме харесват вече! С мене жени няма!”. Мъжът, прелъстил желани българки като Ирен Онтева, Алекс Раева, Петя Григорова, Петя Велкова, Златка Райкова, Зара и много други красиви жени отсече, че това е минало. Заможният чародеец определя отношенията си с толкова много красавици като търсене на идеалната жена. На въпрос дали манекенките, с които е бил надхвърлят сто, господинът с прозвище „Ицо 100-те манекенки” скромно отговори, че не е броил жените, с които е бил. „Не знам да броя толкова много!” – добави той шеговито. Иван & Андрей изкопчиха от госта си с емблема на „плейбой”, че се е влюбвал малко пъти. Той призна още, че истински влюбен е бил в първата си съпруга Мария, на която десет години не е изневерявал. Мъжът-мечта на много жени бе категоричен, че изневяра няма, ако си влюбен. По отношение на манекенката Ирен Онтева, от която Сираков има дете, той сподели: „Имаме истински прекрасни отношения, гледаме си сина заедно!”. За това дали са заедно или разделени със Зара, Сираков бе ироничен: „Да, през океана си държим ръцете!”. Той бе искрен, че до някъде страда за нея, тъй като това между тях е било истинско. Разликата във възраста помежду им е двадесет и девет години. Иван & Андрей полюбопитстваха защо гостът им излиза с доста по-млади от него момичета, а той отвърна: „Защото ми харесват естетически!”. На въпроса дали е готов да сключи брак, серииният прелъстител заяви, че в момента няма друга връзка и не иска да се обвързва.
Извън личните въпроси, преуспелият бизнесмен Христо Сираков беше попитан за обсъждания напоследък данък „Лукс”. Той определи, че лукса е „да имаш повече блага от другите” и подкрепи напълно тази мярка на правителството. Според него, който има повече пари, трябва да плаща и повече данъци. Сираков изрази своята подкрепа за новото правителство като бе еднозначен в позицията си: „Бойко Борисов има твърда ръка!”.
Иван & Андрей изразиха мнение, че покрай всичките тези жени остава в сянка, с какво точно се занимава гостът им. Сираков разсея тяхното любопитството като уточни, че има хотел, ресторант и дори фабрика, но напоследък се занимава с консултантска дейност по европейски проекти.
На финала на разговора дръзките водещи подариха на госта си кутия с презервативи. С риск да ги разочарова, опитният мачо разкри, че не ползва презервативи, защото е само със сигурни хора.

В студиото на Иван & Андрей бяха поканени и девойките от най-младия дует в поп-фолка – Дебора и Кристиана, които нашумяха с това, че носят ликовете на двамата водещи между краката си. Верните фенки на забавните телевизионери неуморно засвидетелстваха гордостта си от факта, че са израснали с тях и техните предавания. Освен, че се появиха с лицата и имената на Иван & Андрей върху интимните си части, едната от двете красавици - Дебора, показа лично на Иван гърдите си в ефир, както беше се заканила предварително. Двамата телевизионни любимци на изгряващото поп-фолк дуо, видимо бяха смутени от дързостта на палавите си гостенки. 
В „Шоуто на Иван & Андрей” очаквайте на живо поредния дебат върху най-вълнуващото риалити „Биг Брадър Фемили” с четири устати жени. Този път ще се срещнете със смелата журналистка Маргарита Михнева, „Мис Плеймейт” – Златка Димитрова, известна още като „черната Златка”, поп-фолк фурията Бони, както и вдовицата на Дими от „Сленг”, ПР и ТВ водеща, ослепителната Ива Екимова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Еврокино наградите почетоха нашия...

Българският кинодраматург Анжел Вагенщайн, носител на...

Къванч Татлъту приветства българските...

Зрителите на bTV Story ще станат част от световната...

Няма коментари към тази новина !