Яница залага на експериментите в новия си клип

11.06.2010 13:40 | Видян 7355 пъти

Яница залага на експериментите в новия си клип

Само преди броени дни Яница засне видеоклип на най-новото си лятно парче, със заглавие “Съвсем нарочно”. Автори на новото музикално предложение са Калин Димитров, който работи по музиката и текстопистката Лиляна Димова.

Песента вече е позната на изкушените от поп-фолка от промоцията на албума “Официално забранен” на Галена. За място на снимките екипът, реализирал видеоклипа “Съвсем нарочно” заложи на една кариера край Севлиево. Изненадващо на снимачната площадка се появиха неочаквани “статисти” – две кафяви понита, които веднага бяха включени в сценария.

В кадрите ще видим и атрактивен “off-road” джип, зад волана, на който застана не кой да е, а любимият мъж на Яница – Ники. Чаровната изпълнителка заложи на доста различна и нетипична визия, в която смело експериментира със стиловете и аксесоарите.

Яница бе подбрала тоалети, които акцентираха, както на невинната и изчистена визия, така и на визия в стил “жената - вамп”. Заедно със снимките на видеоклипа, Яница засне и ексклузивна фотосесия, която съвсем скоро ще зарадва нейните фенове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Няма коментари към тази новина !