Яница дебютира на лондонска сцена

28.04.2010 16:30 | Видян 3973 пъти

Яница дебютира на лондонска сцена

За първи път Яница ще изнесе концерт за българската общност във Великобритания ден след Гергьовден – 7 май. Певицата ще остане няколко дни в Лондон, където ще се отдаде на опознавателни туристически маршрути. Яница ще отдели време за шопинг тур из английските бутици, от където смята да освежи с нови тоалети своя пролетен гардероб.
На концерта в английската столица изпълнителката ще представи най-новата си песен Съвсем нарочно. След завръщането си в България, тя е планирала снимките и на видеоклип към новата мелодия, пише planeta.tv.
Яница очаква с нетърпение своята визита в Англия, защото е запален пътешественик и любител на красивите дестинации. Още с началото на пролетта певицата предприе няколко туристически обиколки сред забележителностите на нашата страна. Яница посети Роженския и Рилския манастир, прочутата местност Рупите, а седмица по-рано си направи кратка екскурзия до Солун. Сексапилната певица ще бъде специален гост и на предаванетоЗвездно, където ще повдигне завесата на личния си живот.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Край на мъката, Венера ни спасява от...

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в...

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Няма коментари към тази новина !