Яница подготвя нови хитове

21.11.2008 12:30 | Видян 19931 пъти | Гласували 4

Яница подготвя нови хитове

Съвсем скоро Яница ще зарадва почитателите си с нови песни, две от които вече записа в студиото на “Пайнер” в Димитровград.

“Самата скромност” е озаглавено едно от новите музикални предложения на певицата, което носи много настроение. Песента е авторска, по текст на Мариета Ангелова и музика на Светослав Лобошки и носи много хитов потенциал. Яница записа и една тракийска народна песен “Мъка ми е, мале”, в която ще докаже своя талант и в областта на фолклора. Изпълнителката на хита “И след края” работи и по ново парче с ориенталско звучене, достоен продължител на песента й “Леко”.

Яница очаква с вълнение и поредното си задгранично участие, което този път ще я отведе в слънчева Испания. На 6-ти декември младата певица ще гостува на българската общност в страната на Дон Кихот и Санчо Панса. Само три дни по-късно, Яница и румънските й колеги Вали и Асо ще вземат участие в концерта по повод седмия рожден ден на “Планета”. На сцената на Зала 1 в НДК те ще нажежат страстите с изпълнение на тоталния хит на Есен 2008 – “Две в едно”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Няма коментари към тази новина !