Дамите номинират за изгонване

13.05.2010 12:30 | Видян 4555 пъти

Дамите номинират за изгонване

Нестандартни и много интересни – такива ще бъдат номинациите в Big Brother family тази вечер. Единствено и само дамите в къщата ще дават своя глас за номинациите. Този път няма да бъдат номинирани отделни участници, а цели семейства.

Психологът Ани Владимирова ще коментира непредсказуемите и емоционални женски номинации. Номинираните мъже ще отговарят на живо на въпросите на Big Brother за половинките им, за да стане ясно колко добре познават партньорките си.

Едно от номинираните семейства ще бъде спасено от зрителите още тази вечер в Big Brother Live. Затова съквартирантите ще се обяснят в любов на съпругите си, което ще бъде и техният апел към зрителите за спасяването им.

Най-интересното е запазено за края на живото предаване. Тогава ще разберем дълго чаканият резултатът от ДНК теста на предполагаемия баща на Елеонора. Недялко Нанов ли е таткото на велинградската красавица и ще се съберат ли щастливо баща и дъщеря след 19 години?

Как ще се отрази драмата на велинградчаните на номинациите на жените? Семейство Качанови отдавна са на прицел, а мързела и безпаричието им изнервят сериозно съквартирантите. Кой ще бъде застрашен от изгонване тази седмица? Ще разберем тази вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !