Качанови срещу Господинови – сблъсъкът на младите

10.05.2010 09:20 | Видян 7314 пъти

Качанови срещу Господинови – сблъсъкът на младите

Качанови срещу Господинови

Утре предстоят поредните елиминации в Big Brother family. В четвъртък съквартирантите номинираха за изгонване цели пет семейства, а малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха три от тях. Така за оставане в къщата този понеделник ще се борят младоженците Магдалена и Динко Господинови и двойката, която никой в къщата не нарича семейство – Елеонора и Давид Качанови.

Качанови

Честите промени на настроенията във връзката на малката русалка от Велинград и нейния мъж - шут, тяхната стратегия, но и хаотичност, озадачават съквартирантите в къщата. Джуджето и Горския обаче са уверени, че зрителите им симпатизират и са благосклонни към тях, защото вече са ги спасявали.

Мирът у семейство Качанови е крехък и дребни поводи се превръщат в семейни скандали. Утре вечер ще видим колко обидни думи могат да си разменят мъдуркото и велинградската принцеса докато перат прането си. Нервите на Давид ли не издържаха, че заля жена си с леген с вода, или срещата с брат му в четвъртък го окуражи дотолкова, че чехльото реши де се превърне в твърд мъж?

Господинови

Шампионът по спортни танци Магдалена е намерила достоен партньор в лицето на Динко, шампион по брейк денс. Младоженците от Бургас са застрашени от изгонване само две седмици след влизането им в къщата. До момента те показаха сплотеност, уважение, подкрепа и разбирателство един към друг. Според тях любовта може да победи всичко. Дали ще успее да надвие и велинградчаните в сблъсъка на младите двойки в къщата?

Отношенията между двете номинирани семейства не са приятелски. Танцьорите не крият антипатиите си към Давид и Елеонора и се отпуснаха в коментарите и забележките си към тях. Маги си позволи да кори Давид и да му дава съвети за живота, както и да имитира фръцлата Елеонора. Бургазлийката е изумена как Нора постоянно обижда мъжа си, а в следващия момент се целуват и прегръщат. 
 
Понеделник на живо

Утре вечер елиминациите на Big Brother family отново ще бъдат съдебен процес. В студиото на Big Brother Live ще бъдат актрисата Касиел Ноа Ашер, като  защитник на Качанови, и журналистът и продуцент Стойчо Керев, който ще защитава семейство Господинови. 

Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото. Номинираните ще имат възможност да излязат на сцената и да се защитят лично. Зрителите ще отсъдят кой семеен модел не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата?

Как ще се отразят на вота на зрителите обвиненията за липса на семейни отношения и проблемите между Давид и Елеонора срещу любовта и взаимната подкрепа, която Динко и Магдалена показват един към друг? Това ще разберем утре в 20:00 ч в Big Brother Live.

Какво се случва в къщата?

Парите свършват – военен преврат

Заради загубата на мисията „Седемте смъртни гряха” съквартирантите се разделиха със солидна част от месечния си бюджет. Павлин, Сашка, Давид и Елеонора нямаше какво да оставят, защото вече не разполагаха с пари. Безпаричието доведе Давид до просяшка тояга и на велинградчанина се наложи да моли съквартирантите си за храна.

Липсата на пари разбуни духовете в къщата и двата лагера отново са на нож. Ветераните се дразнят, че новите семейства имат като предимство пълните си бюджети. Новобранците пък не са доволни, че са натоварени да изхранват заварените в къщата сиромашки семейства.

Като лидер Цончо пое инициативата в своя отбор за преразглеждането на начина на живот. Военното в него надделя и къщата е на път да се превърне в казарма. Менюто ще бъде едно и също за всеки, ще има общ бюджет и дежурни готвачи. Разбира се началник ще бъде самият Цончо, а „който не готви, няма да яде”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Няма коментари към тази новина !