Номинации и предателство

30.04.2010 14:45 | Видян 6047 пъти

Номинации и предателство

Номинации

След седмици задкулисни игри снощи вечер настъпи решаващия сблъсък на откритите номинации. Номинираните застанаха очи в очи с обвинителите си, а мотивите за номинациите станаха достояние на всички съквартиранти. След кални бани, силни емоции, обиди и епитети най-тежките думи, които номинираните чуха за себе си, те ще носят закачени на дървени табелки пред гърдите им до понеделник.

Три семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family. Семейство Трифонови - със седем точки, семейство Петрови - отново със седем точки, семейство Иванови - с шест точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от семействата. Това бяха Христо и Корнелия. Дали от възхищение към силния мъж или заради съжаление към слабата му половинка, зрителите харесаха Трифонови и ги спасиха.

Така в понеделник битката ще бъде между Петрови и Иванови. Ще настърви ли още повече този директен сблъсък Анжелика, която обвинява Борислава, че флиртува със съпруга й? Как ще завърши двубоят в къщата между може би най-откритите съквартиранти Анжелика и Радо, и хората, които още не са показали много от себе си – музикантите Борислава и Пламен? Как ще се отразят скандалите от ревност на сблъсъка между семействата им, предстои да разберем в понеделник.

Какво се случва в къщата?

Предателство след номинациите

В лагера на старите кучета имаше споразумение да не се номинират помежду си. В изминалите дни обаче между най-властните Христо и Анжелика започна война. Въпреки ненавистта си, Христо удържа на думата си и номинира новите съквартиранти, а Анжелика предаде обета като номинира поморийците.

Христо не го очакваше и се почувства предаден. Така двете семейства окончателно отрязаха пътищата помежду си. По-късно същата вечер, Христо се отпусна в коментарите си след седмици дълго мълчание.

"Всеки предател се нарича мишка", каза Христо на беларуската.
"Не съжалявам за нищо. Номинирах така, както ми беше на момента", отвърна в отговор Анжелика.

Малко след това угризенията налегнаха Анжелика и тя избухна в сълзи в изповедалнята. С Big Brother танцьорката сподели, че се чувства сама и неразбрана. Кой е по-честен – този, който не таи нищо в себе си и винаги казва само истината или този, който спазва другарската завера? Кое е по-недостойно – да нагрубиш приятел или да нарушиш обет?

Веселин - ревнивец

Още с влизането си месията Антоний се зарече са се превърне в приятел на жените в къщата и го направи. По време на номинациите Ели призна, че Антоний е единствения нов съквартирант, който харесва. Тези думи Веселин прие като семейно предателство и станаха причина за скандал от ревност. Не е в обичайното си добро настроение, а много ядосан, Газката избухна и разплака жена си.

"Тебе само някой трябва да те мачка. Вместо да ме подкрепяш и поддържаш ти вървиш срещу мен", обвини Веселин съпругата си Ели.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !