Нови съквартиранти в Big Brother family

20.04.2010 15:40 | Видян 5828 пъти | Гласували 1

Нови съквартиранти в Big Brother family

Снощи три семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family. Семейство Качанови - със седем точки, семейство Петрови - пет точки, семейство Каменарови - отново с пет точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от семействата. Това бяха Елеонора и Давид. Дали заради неговия рев или заради това, че всички се конфронтираха с жена му, зрителите го харесаха и спасиха.
Така в четвъртък битката ще бъде между Каменарови и Петрови. Дали този директен сблъсък няма да накара Чавдар и Радка да се чувстват по-гузни, след обвиненията, които отправиха към Анжелика. Чавдар всеки път обвинява Анжелика за нейната сексуалност. Сега той я упреква и в нелегален бизнес. Как ще завърши двубоят в къщата между крайно консервативните във взаимоотношенията между половете Чавдар и Радка и либералните в сексуалните им отношения Анжелика и Радо.  Как ще се отрази това на сблъсъка между семействата им, предстои да разберем в четвъртък.
Разбрахме, че поредната голяма изненада в Big Brother family предстои този четвъртък. Тогава пет нови семейства ще влязат в къщата. Ники Кънчев повдигна завесата и разкри малко информация за новите участници. Сред тях са бивша червена барета, двойка пресни младоженци, юрист и стюардеса от Варна, руса силиконова певица и братът на участничките във ВИП сезона Ивайла и Божидара Бакалови.
За съжаление, преди четвъртък не можем да кажем нищо повече за бъдещите участници, освен че продуцентите обявиха, че в къщата влизат пет интересни, атрактивни и различни по характер двойки. Бъдещите семейства вече са затворени в хотела в пълна изолация от външния свят. Взети са им всички телефони и те няма да знаят какво се случва в къщата от днес. Семействата отново са разделени на социални групи. След затварянето в хотела предстои да им бъдат направени медицински прегледи, фотосесии и психологически профили.

В новата си мисия съквартирантите трябва да усвоят цирковите умения. Програмата на цирка се състои от шест номера – всяко семейство ще изпълнява по един.
На Качанови се падна класическия номер хвърляне на ножове по завързана асистентка. Разбира се, ножовете бяха заменени от балони с боя. Давид трябва да уцели четири от петте мишени, разположени около завързаната Елеонора.
 Семейство Каменарови ще бъдат жонгльори клоуни. Чавдар и Радка трябва да жонглират с по три топки в рамките на 40 секунди. Преди това двамата трябва да представят клоунски етюд по собствена хореография.
Петрови ще изпълняват акробатичен номер, но този път не в леглото. И Анжелика, и Радо трябва да изминат върху топка разстоянието от шест метра без да падат.
Трифонови, като най-атлетичното семейство в къщата, ще карат колело с една гума. Всеки един от тях трябва да измине по шест метра без да пада.
Кузмови, в ролята на най-силното семейство, ще трябва да изтеглят бус на разстояние от 12 метра. 
Чипеви ще изпълняват танц с пера. Хореографията на номера си Павлин и Сашка заучаваха от CD, предоставенo от Big Brother.
Всяко семейство, което се справи със задачата и изпълни успешно мисията си, ще получи 30% от месечния си бюджет. Ако четири от всичките шест семействата се справят с изпълнението на своя цирков номер, всички семейства ще получат допълнително по още 20% от заплатата си.
Мисията протича два дни, защото някои от номерата са по-сложни и изискват време за подготовка. Артисти от цирк „Балкански” помагаха на съквартирантите за усвояването им. Костюмите, в които съквартирантите трябва са облечени за изпълненията си, предизвикаха искрен смях.
Всички веднага се заеха с репетициите. Подготовката доведе привидно спокойната Сашка до истерия. Павлин й правеше забележка всеки път, когато забравяше движенията и Сашка беше на път да се откаже. Любезна, както винаги, Корнелия се притече на помощ. Тя успокои Сашка и й помогна в заучаването на хореографията. Съквартирантите за първи път бяха сплотени от мисията си. Елеонора демонстрира уменията си в танца, докато тренираше с Павлин. Той пък от своя страна помогна на Чавдар и Радка.
Първи минаха по-леките номера на Чипеви, Качанови и Каменарови. Опитът на Давид беше неуспешен – той уцели само една мишена. Сашка и Павлин бяха изключително артистични и номерът им беше признат за успешен. Резултатът от изпълнението на Чавдар и Радка, както и как ще справят другите семейства, ще разберем в сряда в дейли епизодът.
 
Скандал от ревност...

Лекото поведение на Елеонора и конфликта й с Анжелика изнервя всички  съквартиранти. Играта на шах на велинградската красавица с Христо стана повод за поредния семеен скандал, този път от ревност между Корнелия и Христо. Това че прекъсва забавлението си заради прищевките на жена си, не се понрави на поморийския супермен. Той не може да приеме жена му да е толкова изнежена и превзета. „Всички държави, където мъжете командват са най-добре! Почнат ли да се бутат жените, нищо хубаво не те чака!” – рече и отсече Христо, и това сложи край на разговора.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Боряна Калейн спечели трета поредна...

Боряна Калейн от клуб Левски Триадица спечели за трета...

Как да изпратите локацията си до ПСС...

Повечето от туристите, които ходят на излет в...

Няма коментари към тази новина !

*}