Азис - специален гост в Music Idol

17.03.2008 14:16 | Видян 4998 пъти | Гласували 1

Азис - специален гост в Music Idol

Зрителите избират финалистите във второто издание на Music Idol довечера от 20.00 часа.  Младите таланти ще демонстрират своите способности чрвз изпълнения по двойки. Те отново ще получат оценки от журито, но единствено зрителските гласове ще определят кой ще продължи напред в надпреварата.

След като в петък най-скандалният участник Иван Ангелов отново показа много несериозно отношение към Music Idol, както и лоша дицсиплина, заради която беше преместен в друг хотел, журито отново изказа негативни оценки за неговото представяне. Развоят на събитията около Иван накара родителите му да пристигнат в София, като зрителите довечера ще видят разтърсващ разговор между тримата. Защо родителите взеха решение да потърсят мнение от психолог за своя син - ще стане ясно в предаването.

Специален гост на шоуто ще бъде Азис, който също ще даде коментар за представянето на финалистите в най-важната за тях част от втората фаза на Music Idol.

Довечера световноизвестен музикант ще се присъедини към дуото Иван Лечев-Мишо Шишков, което акомпанира на талантите на малките концерти. За първи път и членовете на журито ще пеят в шоуто, като това ще бъде техният специален поздрав за младите идоли.

За най-големите фенове на Music Idol предаването ще се излъчва и на огромна сцена пред НДК, като bTV и изпълнителните продуценти Иван и Андрей са предвидили и изненади за публиката.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !