Азис и новото му гадже се сбиха с Радо и Анжелика

12.05.2010 11:00 | Видян 12927 пъти | Гласували 1

Азис и новото му гадже се сбиха с Радо и Анжелика

На снимачната площадка на снимките на новото видео към последната песен на Краля на поп-фолка, се разрази почти масов кютек между него и половинката му-Костадин. Коцето, както всички го знаят напоследък, дотолкова се вживял в ролята си на мачо, че налетял без да иска на сексапилната брадърка, с оправданието уж да й оправи косата. Тя пък , разгонена и  свикнала винаги да бъде обект на сексуални желания, откликнала на сексуалния нагон и поддала буквално пред очите на целия снимачен екип.

Ревнивият и винаги пазещ територията си, Азис, побеснял от това, че любовника му опипва жена, и налетял на двамата с люти ругатни. В скандала се намесил и съпруга на Анджелика и постепенно разпарвията преляла в меле между четиримата. Хора от екипа се намесили и само бъразта им реакция, не допуснала да се стигне до по-сериозни кръвопролития в цеха на Модна Къща „Агресия”, където по концепция се случвало заснемането на кадрите.

Известният режисьор Люси Иларионов се хванал за главата от поредната изцепка на звездната двойка, че се наложила да спрат снимките на новата лента и потърсил компанията на домакинята на снимките-г-жа Мая Асенова от „Агресия”, която стоически била свикнала с панаирите на звездата на поп-фолка

Хора от обкръжението на Азис се пошегуваха, че текста на песента, който впрочем е негов, е испирирал първичното у Василка, както и това да брани с кръв любовта си- Коцето, по който се заглеждат и доста жени напоследък.

В края на краищата, кой със счупен зъб, кой с ожулвания и с намесата на собствениците на Агресия, се стигнало до консенсус и в името на творчеството и на това, че има „кърваво кръщение”, продължили снимките до успешен завършек.

Обективно погледнато, Азис досега е правил най-големите си хитове, след наистина преживян тежък период, от което можем да съдим, че песента „Удряй ме”, дава заявка за сереизени скандален летен хит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !