Азис и Гала братовчеди?

27.04.2010 17:30 | Видян 13203 пъти

Азис и Гала братовчеди?

Връзката между Азис и неговата Гала, която стана известна, след като зачена от певеца, може да се окаже доста шокираща. Според клюката ромският славей и Гала са братовчеди. Източници, близки до двойката, твърдят, че всъщност двамата не са близки приятели, а роднини, научи Монитор.
Гала забременяла, но останала самотна майка. За да я извади от неудобното положение, Васко решил да стане баща на малката Рая и така да спаси честта на рода. Официалната версия за пред медиите е, че двамата се запознали случайно в дискотека преди 15 години. Гала му помогнала да отгледа сестра си Матилда. Близки до Азис споделят, че двамата са живели в едно жилище в Костинброд. След като става известен, Гала се премества да живее при братовчед си и му става икономка.
Преди време Азис се изцепи, че вече работи за второ бебе, което да му роди Гала. Двамата родители решили, че за малката Рая ще е полезно да расте с братче или сестриче, а не само с ексцентрични възрастни около себе си. Нещо повече - костинбродският славей се закани, че ще направи не едно, а няколко братчета и сестричета за Рая. Запознати припомнят, че “дъщеричката” на изпълнителя живее с майка си в отделна къща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !