Азис взима най-тлъсто за участие

20.04.2010 13:00 | Видян 12280 пъти

Азис взима най-тлъсто за участие

Най-високите тарифи за едно участие през това лято са успели да договорят Преслава и нейната колежка Галена.

Първата е ценена от кръчмарите заради гласовите си данни, а втората заради шоуто, което прави пред публиката. И двете ще взимат по 4 500 лева на нощ от юли по ресторантите на морето, пише Blife.bg

Въпреки завистта на останалите им колежки, те ще трябва да се задоволят с около 2 бона за участие, но това се отнася за по-известните от тях (вероятно и по-разкрепостените).

Слухове разказват, че повечето певачки от масовката на Пайнер-а скачат до небето, ако получат по един ангажимент на седмица срещу хилядарка, половината от които отиват за фирмата.
И все пак най-желан и съответно най-скъп за ресторантьорския бизнес остава звездата на фолка Азис.

Ромския славей в женски дрехи върви по 17 бона за едно чуруликане по заведенията, а именно толкова е получил наскоро при единственото си участие в пловдивската кръчма Версай.

Въпреки солидната пачка, която прибрал, на Азис му се досвидяло да плаща за скъпи хотели и натъпкал себе си, заедно с любовника си, както и цялата "рота" от телохранители в евтин хотел, където целия престой им излезнал не повече от пет стотачки барабар със закуската.

Като капак на цялата трагедия идва и мизерията при бакшишите. НАП проверява доходите на черно при звездите, но времената, когато за една нощ те изкарваха по десет бона от поздрави вече са в историята. Сега на вечер в най-добрия случай се вадят с много пот по стотина лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Няма коментари към тази новина !