Азис прави любов в кръчма

17.04.2010 09:00 | Видян 8723 пъти

Азис прави любов в кръчма

Онези от вас, които следят СЛАВА, много добре знаят, че освен сагата за Емилия, Преслава и Коко Динев ви разказваме епизод след епизод и за любовния сериал, в който главна роля играе Азис. Е, сега отново събрахме доста материал за новите подвизи на звездата.

Преди време ви разкрихме как Краля на фолка държи под ключ гаджето си Боби, ограничавайки до минимум контактите му с външния свят. Близки до обкръжението на гей двойката даже подигравателно наричат Богдан „малката стопанка на голямата къща“ (двамата живеят в сарая на Азис в Манастирски ливади). По този начин опровергахме твърденията на Васко, че е сам в любовта. Неотдавна пък намекнахме, че той не само е сам, но и май бръмчи на два лагера. В началото на миналия месец наши информатори ни довериха, че костинбродският славей е залитнал по модела на Визаж Тихомир Янков. Двамата бяха засечени да купонясват и да танцуват страстно в столичен чалга клуб.

С днешна дата флиртът между хубавеца и певеца май е прераснал в сериозна „извънбрачна“ връзка. Запознати разправят, че двамата не само продължавали да се виждат, но и се усамотявали в заведение на приятелка на Азис, докато то е затворено. Ако се вярва на мълвата, с Тихомир се криели там, за да правят секс тайно от „малката стопанка“.

Изниква и друг въпрос: Ако кръшкат, защо не го правят като белите хора - по хотелите, наричани от разбирачи „наковални“? Според злите езици Васко бил доста стиснат и не му се давали пари за такива работи. Освен това бомбастичният хонорар от 13 бона, който разправя, че взема за участие, нямал нищо общо с действителността. Кръчмари разказват, че се навивал да пее за не повече от 5000 лева. Иначе, когато гостува тук-там по телевизиите, не пропуска да отбележи, че е най-богатият фолк певец и, че годишният му доход е милион и половина лева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !