Софи към Азис: Василке, гръм да те убие, какъв е тоя маникюр за 80 лева?

01.05.2010 09:00 | Видян 8206 пъти

Софи към Азис: Василке, гръм да те убие, какъв е тоя маникюр за 80 лева?

Не е учудващо, че темите на разговор между Азис и колежките му почти винаги са чисто женски. Ако не злословят по адрес мъжете или пък когато не се оплакват за любовните си несполуки, Васко и Ко бистрят новите тенденции в модата и козметиката. Понякога даже се случва Кралят на фолка да съветва приятелките си за прически, тоалети, маникюри, педикюри... и тем подобни глезотии. Заради личния си опит той е абсолютно наясно с всяка една разкрасяваща процедура от главата до петите на женското тяло.

СЛАВА научи, че неотдавна Софи Маринова била особено впечатлена от маникюра му и го попитала къде си го е правил. Той веднага й препоръчал салона, в който се сдобил с красивата ноктопластика, но не уточнил за какви пари са му изрисували ноктите. Софи отишла и поискала същия маникюр като неговия.

Певицата, която по принцип не е чак толкова светната с женските екстри и тяхната стойност, защото е над нещата, останала втрещена от цената, която струвала новата й временна придобивка – цели 80 лева! Тя се обадила на Азис и се развикала: „Василке, гръм да те убие, какъв е тоя маникюр за 80 лева?“ А той й обяснил, че е скъп, защото имал кристали Сваровски. Софка, която цени парите, защото както неведнъж сме писали издържа няколко семейства, съвсем не се впечатлила нито от кристали, нито от нищо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Няма коментари към тази новина !