Съдебен процес: Качанови срещу Господинови

10.05.2010 16:20 | Видян 6162 пъти

Съдебен процес: Качанови срещу Господинови

Тази вечер двете най-млади двойки в къщата - Качанови и Господинови - се изправят на съд една срещу друга. Борбата за оставане във фамилната къща на Big Brother само месец преди големия финал става все по-ожесточена.

В студиото на Big Brother Live ще бъде актрисата Касиел Ноа Ашер като  защитник на велинградската принцеса Елеонора и нейния шут - мъжа й Давид. Журналистът и продуцент Стойчо Керев ще защитава семейството танцьори Динко и Магдалена. Номинираните ще получат подкрепата на своите близки от Даниела, майката на Маги, и Ели, приятелката на Елеонора.

Скандални снимки ще разобличат Господинови в прелюбодейство и ще поставят въпроса какво крият младоженците и истинско семейство ли са те. Директорът на детския дом, в който Елеонора е била като малка, ще свидетелства в нейна полза и ще разкаже повече за трудното й детство.

Накрая зрителите ще отсъдят кой заслужава да остане в къщата и да се бори за наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София. Дали това ще бъдат вглъбените един в друг младоженци от Бургас, за които животът е привидно розов и изпълнен с любов? Или проблемното семейство на велинградския чехльо и малката Норка ще получи пореден шанс да бъде заедно в името на дъщеричката им?

Кой ще си тръгне и кой ще остане? Ще разберем тази вечер в 20:00 ч. по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !