Екатерина Дунева опитомява агресивни тийнейджъри

28.04.2010 11:45 | Видян 6965 пъти | Гласували 1

Екатерина Дунева опитомява агресивни тийнейджъри

Една от най-известните носителки на короната „Мисис България“ - Екатерина Дунева, започва необичайна кампания срещу насилието сред децата. Красавицата с невероятен спортен хъс е убедена, че има рецепта за пренасочване на буйните страсти на младежите към нещо по-добро и това е конния спорт.

Екатерина Дунева иска да привлече тийнейджърите към конния спорт, като алтернатива на уличните и училищни битки. Самата тя е запалена ездачка и признава, че точно това й е помогнало  да обуздае собствения си буен характер.

„Искам да покажа, че конете не са просто забавление за богати хора, а друг свят, отворен за всички. Общуването с животните, грижата за тях и самата езда те кара да бъдеш по-отговорен и да погледнеш на околните по друг начин. Освен това този спорт изморява толкова, че не ти остават сили да мислиш за глупости“, обяснява Дунева.

Катя вече направи специална фотосесия за плакатите, с които ще популяризира идеята. Тя е в черно и бяло, като символ на доброто и злото, обяснява бъдещата треньорка на проблемни момчета и момичета. На конната база пък, освен нея, ще ги посрещне и нейната бяла кобила.

Екатерина Дунева става „Мисис България Свят“ 2007 и печели трето място на световния финал в САЩ през следващата година. Съпруга е на многократния шампион на България по автомобилизъм Румен Дунев. Двамата имат 7-годишен син. Освен като една от най-добрите ни ездачки, Катя е и една от най-добрите ни жени – автомобилни пилоти, макар и любител. Тя обаче е категорична, че заиграването със скоростите и мощните коли не е добър начин за овладяване на агресията, дори напротив.

Снимка: Владимир Кадънков

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !