Екатерина Дунева и Джордан гостуват на Азис

13.08.2008 15:36 | Видян 8980 пъти | Гласували 2

Екатерина Дунева и Джордан гостуват на Азис

„В България няма мъже, особено талантливи” това ще констатира Джордан, новоизгрялата попфолк звезда на българската сцена, на диванчето във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер. Успехът на изпълнителя звучи като приказка. Един ден той решава да се обади на музикалната компания, в която работи днес, и иска да се свърже с управителя. Представя се с думите: „Здравейте, аз съм Джордан и искам да пея!” Скоро след това следва прослушване и подписване на договор.
Джордан е доста набожен. От дете ходи редовно на църква и пее в църковния хор. Пред Азис той ще сподели, че и сега отдава успеха си на Господ.
И Джордан като Васко не се срамува от ромския си произход, а напротив, смята, че от циганите по-талантливи в музикален аспект няма. Според чаровника расовата дискриминация вече е мит в България.
За личния си живот Джордан не споделя много. Отрича факта да е имал влечение към мъж, но и никога не е имал за цел да бъде с някоя моделка.

Втората гостенка на Азис ще влезе в студиото с корона на главата си – третата най-красива омъжена жена на планетата за 2008 – Екатерина Дунева, съпруга на известния ни рали-състезател – Румен Дунев.
Тя ще сподели, че е очарована от Лас Вегас, от организацията на конкурса и от това, че не е било просто събитие, което събира красиви жени от цял свят на едно място, а е било свързано и с много благотворителни дейности.
Благодарение на предварителен тренинг за издръжливост и бърза ориентация, Екатерина била избрана от журито да води и петте дефилета. Красавицата ще разкаже, че между кандидатките не е имало завист или негативни чувства, а тъкмо обратното. Благотворителните събития, в които са участвали всички заедно, и състраданието към децата са ги сплотявали много.
Екатерина ще сподели още, че не съжалява нито за миг, че се е омъжила на 20 години. Според нея много жени чакат цял живот това, което се е случило на нея в толкова ранна възраст. Освен това е готова да се снима за „Плейбой” веднага щом те го поискат, за да има с какво да се гордее пред внуците си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !