Екатерина Дунева стана втора в „Италианско преследване”

30.11.2009 09:15 | Видян 6783 пъти

Екатерина Дунева стана втора в „Италианско преследване”

Екатерина Дунева стана втора при жените в генералното класиране на автомобилното състезание  за любители „Италианско преследване”, което се проведе на пистата в Сапарева баня. 
Преди състезанието, Катя направи няколко опознавателни обиколки на пистата под вещото ръководство на съпругът й Румен Дунев, който й показа най - правилната траектория. 
Дунева грабна второто място, след като изтърка един чифт автомобилни гуми, и  записа време от 04:34.53.

Катя се беше отдала предимно на конни състезания и не е участвала в автомобилни ралита от 2008г. През 2007, тя стана шампион на България в дамско рали в клас над 2000 куб. см.  Дунева с голям ентусиазъм се включи в тазгодишната надпреварата и планира отново да участва в автомобилни състезания.

В събота тя отново беше на пистата в Сапарева баня, но този път, за да подкрепи съпруга си  Румен Дунев – шампион на България в клас над 2000 куб. см за 2009г., който се състезава благотворително на второто по рода си “Шампионско рали”. Организаторите на състезанието ще предоставят набраните средства от автомобилното шоу за изграждането на първия център за консултации на деца с дислексия в София.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !