Звездата от „Сървайвър” Бърканичков и Габриела си казаха “да” в Радисън

20.04.2010 12:00 | Видян 10181 пъти

Звездата от „Сървайвър” Бърканичков и Габриела си казаха “да” в Радисън

Капки пот от притеснение избиха на ексфутболиста от Левски и звезда от “Сървайвър 4” Светльо Бърканичков докато казваше заветното “да” на своята избранница – фолк-павицата Габриела. Двамата се венчаха по време на сватбените дни, организирани от хотел Радисън Блу и сватбена агенция Диаманти, а кумове им бяха Нина Никол и Митьо Крика. Бракосъчетанието бе съвсем като истинско – с длъжностно лице, с халки, шампанско, разрязване на сватбената торта и разбира се – хвърляне на букета. Сред желаещите да добавят г-жа пред името си облечени с булченски рокли се бяха наредили Галена Димова, фолк-певицата Саманта, Петя Велкова, моделът с тату на гърба Ваня Кирова и Златка Димитрова. Последната с едни гърди изпревари конкуренцията и грабна букета. “До края на годината ще се омъжа”, подсмихна се Златка, а Габриела й пожела да намери подходящия мъж, заради който си заслужава да каже “да”.

Роклята на Габриела и костюма на Барканичков, бяха изработени специално за церемонията от модните къщи “Принцес” и “Агресия”. Преди бракосъчетанието между футболиста и фолк-певицата, гостите се вдъхновиха от разкошно подредената със сватбена украса зала Александър. Именно там се състоя и булченското ревю на модна къща “Принцес”, което бе закрито от Наталия Гуркова. 

Сватбените дни, които стартираха в неделя в х-л Радисън, предизвикаха огромен интерес и над 200 кандидат-младоженци разгледаха изложението, сътворено от Соня Атанасова от сватбена агенция “Диаманти”. Темата на събитието бе “Вечната класика”, вдъхновена от пищността и разкоша на Версай.

Хотел Радисън представя най-елегантното място за мечтания ден ипредоставя изключителни условия - 20% намаление на цените на всички пакети за сватби до края на месец август, ако избрете летният сезон ще можете да се възползвате от атрактивни цени, започващи от 65 лв. на човек.

Влюбените могат да изберт пакети “Магиятана любовта” или “Любовта е лудост”. Освен традиционните бутилка шампанско, питка с мед и сол, предварителна дегустация на менюто, сватбените пакетивключват и няколко екстри – апартамент за младоженците, закуска в леглото сшампанско и хайвер, цветна декорация на масите, арка от балони с форма на сърцена входа на залата, преференциани цени за настаняване а гостите в хотела, безплатен паркинг и празнична вечеря за първата годишнина от сватбата.

Освен в зала Александър, от петзвездния хотел обещават и ултрамодерни церемонии в ресторант “Фланеганс”, където са се състояли и много смесени бракове, най-вече между българка и чужденец. Хотелът предоставя уникалната възможност сватбеното хоро да се разиграе на жълтите павета.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !