Черната Златка налита на бой

17.04.2010 09:00 | Видян 12636 пъти

Черната Златка налита на бой

Последната плеймейтка Златка Димитрова имала доста буен нрав, ако се вярва на клюкари, които ни донесоха пикантна информация. Според тях неотдавна в популярен чалга клуб чернокоската била пийнала повече от необходимото, след което скочила на групичка засукани красавици заради това, че живо я обсъждали. Златка, която ходи със самбиста Багата, си помислила, че девойките нещо й се присмиват и се насочила към едната от тях. До истински бой така и не се стигнало, защото Златка се осъзнала на време.

Оказало се, че обект на “атаката” й е гаджето на собственика на дискотеката. Тя пък от своя страна бързо се оплакала, на когото трябва и драмата приключила. Видимо замаяна Злати продължила да вилнее. Мълвата разнася, че малко по-късно тя открито флиртувала, а после тайно се натискала с рапъра Мишо Шамара във ВИП тоалетната. “Плеймейтка и рапър не е лоша комбинация”, коментирала свидетелка на случката. Черната Златка е известна с фриволното си поведение. На медийно събитие преди няколко дни тя “втрещи” всички, като започна да се целува с фолк певицата Габриела. Актуалната хубавица, заедно със самбиста Благой Иванов, взе приза за Най-секси двойка на церемонията Сексбомба на годината. На партито, както СЛАВА вече писа, тя направи премиера на новите си 840-кубикови гърди. Според наши източници Злати е решила да затопли отношенията си с Багата. По този повод те ще отидат на романтичен уикенд в Банско.

Напоследък Черната Златка доста се изявява по медиите. В предаването Денят е прекрасен тя говори за риалитито, в което ще учасва, за силикона и за държавата на Златките, към която не се причислява. „Това възникна от Златка Райкова, с която не искам да съм под общ знаменател. Много сме различни” – заяви брюнетката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !