Златка Димитрова и Наталия Гуркова станаха булки

07.04.2010 14:00 | Видян 11010 пъти | Гласували 1

Златка Димитрова и Наталия Гуркова станаха булки

Две от Сексбомбите за 2010 година - Златка Димитрова и Габриела, както и завърналата се от ЮАР Наталия Гуркова, дефилираха в бяло в обновената зала на хотел Радисън. Поводът бе пресконференцията по случай предстоящите Сватбени дни, които ще се проведат на 18 и 19 април в хотела на жълтите павета съвместно със сватбена агенция “Диаманти”. Булченските рокли бяха специално изработени за случая от дизайнерките на модна къща “Принцес” Соня и Силвана. Медиите дори успеяха да опитат и от избрано сватбено меню, което се сервира от главния готвач по време на церемониите. По време на дефилето Златка и Габриела дори се заиграха със сватбените петифури, които си подадоха една на друга.
“Вече сме готови за брак”, една през друга се надвикваха звездите.
По време на събитието бе представена и новата генерална мениджърка на Радисън Дебора Хейнс, която разкри че с удоволствие ще присъства на българска традиционна сватба.
Самите Сватбени дни са организирани от хотела и сватбена агенция “Диаманти” за 18 и 19 април. Освен така мечтаните за булките рокли, ще бъде презентирана и цялостна декорация за най-щастливия миг в живота ви. Темата, под която ще се проведе събитието е  “Вечната класика”. Организаторите обещават да покажат и сватби, навяващи полъха на средновековието и разкоша на Версай.

Снимки: ВИП Комюникейшън
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !