ДесиСлава отговори на Галена

19.04.2010 10:40 | Видян 16028 пъти

ДесиСлава отговори на Галена

Десислава отговори на Галена, която е на път да разпали война във фолка. В телевизионно предаване певицата заяви, че колежката й ДесиСлава е бита карта.

„Тя вече му е била съпруга. Аз от бити карти не ревнувам. Виждаме се често. На празника на сина ни тя ни уважи. Поздравяваме се, говорим си… Не ми е неприятно. От хора, с които вече е бил, не ме е страх. Пък и той предпочете мен", ­ злобно подметна брюнетката, която сега живее с бившия съпруг на ДесиСлава Галин.
Светските клюкари с нетърпение очакваха отговора на „битата карта".
„Как да коментирам подобно изказване. По принцип Галена е интелигентно момиче, а това, което е казала, не ми звучи много интелигентно," каза пред в-к Монитор ДесиСлава.
Изпълнителката сподели, че е в прекрасни отношения с бившия си съпруг:
"Ходя му на гости, пея в заведението му. Признавам си, че повече контактувам с него, отколкото с Галена. Но като се видим с нея, не се хващаме за косите," пошегува се Деси.
В личен план ДесиСлава въобще не се смята за бита карта. Напротив, в момента се наслаждава на нова любов.
„Имам човек до себе си, който ме кара да съм адски щастлива. Предпочитам да го запазя в тайна, за да не разваля магията," категорична е блондинката.
„Когато връзката ми напредне и стане по-сериозна, ще ви уведомя," обеща певицата. Тя няма намерение да вдига сватба.  „Пишат се пълни глупости. Скоро няма да се омъжвам," коментира появилите се слухове.
През 2005 г. тя се омъжи за вафления бос Галин, но бракът им продължи едва година.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !