ДесиСлава: Можеха да ме убият по Великден, затова на тази дата не пея

18.02.2010 17:45 | Видян 15803 пъти | Гласували 1

ДесиСлава: Можеха да ме убият по Великден, затова на тази дата не пея

ДесиСлава признава, че е суеверна и затова не приема никакви предложения да пее на Великден. Преди години катастрофирала на този празник и оттогава се е зарекла да не ходи по участия на Великден дори срещу един милион лева.

Две години след като в интернет се появиха нейни голи снимки и се заформи луд скандал, красивото миньонче се кълне, че още не знае кой всъщност ги е пуснал и дали това има връзка с катастрофата.

Първоначалната версия за разпространението на заснетите в домашна обстановка фотоси бе, че са разпратени лично от певицата в стремеж да си възвърне популярността след загубата в шоуто "Пей с мен".

"Ако беше така, те щяха да бъдат по-професионално направени, като еротичните ми снимки в някои мъжки списания", обяснява ДесиСлава във в. "Седмичен Труд".

Версията, която самата тя тогава изложи в медиите, бе, че това може би е сторил вторият й бивш съпруг, вафленият бос от Велико Търново - Галин, тъй като само той е имал достъп до личния й мобилен телефон. Тогава Галин й се обадил и й се заклел, че не е той и много държал да му повярва. Убедил я, че наистина не би й причинил такава гадост.

Преди да срещне Галин, Деси е била омъжена за американизирания българин Майк (Мишо), който е баща на 9-годишния й син Майки.

След като се разделя с Галин, тя известно време прекарва в Испания заедно с детето си. Решава да се реализира в друг стил музика, а в живота й има нов мъж, за когото и след раздялата им не става ясно какъв статут има.

Сигурно мнозина са се питали защо се е разделила с това хубаво и богато момче Галин, който сега гради царски палати за нейната колежка Галена.

"Истината е, че Галин ме обичаше много и всъщност той поиска този брак, въпреки че е по-малък от мен. Аз вече имах развода си с Майкъл, страхувах се да не направя повторна грешка и доста мислих, преди да склоня. Но и бракът ми с Галин се оказа грешка. Решението да се разделим беше взаимно. Основният разрез помежду ни бе, че той настояваше да имаме дете, а аз не исках да избързваме", връща се назад във времето ДесиСлава.

Последната й връзка, около година и половина, беше с футболиста Галин Иванов, който е с 10 години по-млад от нея. Основната причина за раздялата им са техните професионални ангажименти, заради които не намирали достатъчно време за срещи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пускат филми на Чарли Чаплин по...

Сто години след като легендарният Чарли Чаплин режисира и...

Митко Щерев възроди Осъдени души

Филмовият композитор на столетието Митко Щерев възроди...

Няма коментари към тази новина !

*}