ДесиСлава: Можеха да ме убият по Великден, затова на тази дата не пея

18.02.2010 17:45 | Видян 19254 пъти | Гласували 1

ДесиСлава: Можеха да ме убият по Великден, затова на тази дата не пея

ДесиСлава признава, че е суеверна и затова не приема никакви предложения да пее на Великден. Преди години катастрофирала на този празник и оттогава се е зарекла да не ходи по участия на Великден дори срещу един милион лева.

Две години след като в интернет се появиха нейни голи снимки и се заформи луд скандал, красивото миньонче се кълне, че още не знае кой всъщност ги е пуснал и дали това има връзка с катастрофата.

Първоначалната версия за разпространението на заснетите в домашна обстановка фотоси бе, че са разпратени лично от певицата в стремеж да си възвърне популярността след загубата в шоуто "Пей с мен".

"Ако беше така, те щяха да бъдат по-професионално направени, като еротичните ми снимки в някои мъжки списания", обяснява ДесиСлава във в. "Седмичен Труд".

Версията, която самата тя тогава изложи в медиите, бе, че това може би е сторил вторият й бивш съпруг, вафленият бос от Велико Търново - Галин, тъй като само той е имал достъп до личния й мобилен телефон. Тогава Галин й се обадил и й се заклел, че не е той и много държал да му повярва. Убедил я, че наистина не би й причинил такава гадост.

Преди да срещне Галин, Деси е била омъжена за американизирания българин Майк (Мишо), който е баща на 9-годишния й син Майки.

След като се разделя с Галин, тя известно време прекарва в Испания заедно с детето си. Решава да се реализира в друг стил музика, а в живота й има нов мъж, за когото и след раздялата им не става ясно какъв статут има.

Сигурно мнозина са се питали защо се е разделила с това хубаво и богато момче Галин, който сега гради царски палати за нейната колежка Галена.

"Истината е, че Галин ме обичаше много и всъщност той поиска този брак, въпреки че е по-малък от мен. Аз вече имах развода си с Майкъл, страхувах се да не направя повторна грешка и доста мислих, преди да склоня. Но и бракът ми с Галин се оказа грешка. Решението да се разделим беше взаимно. Основният разрез помежду ни бе, че той настояваше да имаме дете, а аз не исках да избързваме", връща се назад във времето ДесиСлава.

Последната й връзка, около година и половина, беше с футболиста Галин Иванов, който е с 10 години по-млад от нея. Основната причина за раздялата им са техните професионални ангажименти, заради които не намирали достатъчно време за срещи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !