ДесиСлава: Младите не трябва сляпо да ни подражават

15.02.2010 18:00 | Видян 26849 пъти | Гласували 3

ДесиСлава: Младите не трябва сляпо да ни подражават

"Аз много добре знам, че както музиката, така и визията влияе на младите. Хубаво е да се научат да правят разлика как трябва да изглежда един човек на сцената, и как в ежедневието си" - коментира ДесиСлава в интервю за онлайн рубриката "Fire news" на Янис Бърдарски

"Проблемът явно е, че те искат да направят впечатление. Младите попиват, защото се стараят да бъдат забелязани.
В Гърция посетих концерти на две техни звезди. Едната беше със силикон, супер къса пола, чизми и дълга руса коса - абсолютно разкрепостен имидж. Направи страхотно шоу, но не забелязах жените в заведението да са облечени като нея. Тя е изпълнител, артист - трябва да е блестяща, различна и интересна. Това е проблема на младите. Всяко второ момиче иска да изглежда като фолк певица.
На сцената може да съм провокативна, но в ежедневието си ходя много семпло облечена. Нещата трябва да се разграничават. Сцената е съвсем различна от ежедневието.

Друг проблем е, че в България всеки си мисли, че може да е шеф, че може да е звезда. При много млади го има проблемът, че момичета стават певици, за да се видят по телевизията. Едно показване по телевизията не значи, че си звезда. Всеки си мисли, че може и разбира от всичко. Поколението просто е много материално, заслепено от славата, прекалено неосъзнато. Всичко е изкривено. Разбира се това е моето мнение. Всеки има право на интерпретация" - споделя певицата, която наскоро стана официалното лице на колекцията на DZ за 2010-а.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Андрю "планира да напише...

Според източници принц Андрю обмисля да издаде...

Събориха Джулиана Гани на сцената...

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а...

Няма коментари към тази новина !

*}