Мария: Гордея се с хора като Андреа, Галена и Преслава

29.03.2010 09:40 | Видян 22538 пъти | Гласували 1

Мария: Гордея се с хора като Андреа, Галена и Преслава

По случай 10-годишния си юбилей Мария даде най-откровеното си интервю пред журналистката Нина Никол за сп. ОК!

“Не се чувствам готова за самостоятелен концерт, освен това периода е много труден за всички българи. За всяко нещо си има определеното време. Искам да правя хубави песни, пък когато му дойде времето и концерт мога да си позволя” – започва тя.

За най-хубавите моменти от кариерата си звездата определя създаването на така    популярната реклама с бирата, като жури в Мюзик Айдъл и турнето на Пайнер през 2005-та година, когато е била първият изпълнител с румънски парчета в репертоара си и целия й микс е бил изтъкан от хитове.

“Едно време нямах задръжки, но сега съм поостаряла, имам дете и съответно имам и повече задръжки, най-вече заради нея, защото искам тя да се гордее с майка си.  Задръжките са ми флиртове, други мъже, които са тема табу, от както съм си намерила моя мъж. Но след като допускам голотата и провокацията явно нямам кой знае колко задръжки. Не казвам акцентираната или просташка голота, по-добре еротично, отколкото дюс - истината е, че Митко не ми дава да се съблека по монокини на плажа. Представи си ако лъсна по прашки, на колко страници ще лъснат гърдите ми” – смее се Мария. “Много пари са ми предлагали да се съблека за еротично списание и не го направих, камо ли пред скромна плажуваща компания. Предпочитам с горнище и долнище, макар че моят съпруг не е ревнив, аз съм доста по-ревнива”. Фолк-звездата признава, че вече е станала непукист и не обръща никакво внимание на хорската злоба и на това какво се говори за нея, дори не обръща внимание на прякора си Мара Отварачката. 

“ Не бих ли си махнала силикона в устните и в гърдите. Аз много си харесвам устните, отиват на лицето ми, а гърдите си ги намирам дори за малки в момента, но моята крехка фигура ги заслужава. Тялото ми е хармонично в момента” – казва изпълнителката на “Най-добрия” и признава, че с Митко се забавляват най-добре, когато са сами.

“Много обичаме да оставаме ергени, макар че живота ни се върти около Марая. Той много се грижи а нея. В домакинството и двамата рядко се включваме, имаме жена, която ни помага, майка ми също гледа детето. Много се радвам, че той не ясно изразена нощтна птица, както останалите бизнесмени, които историята познава. Митко вечер се изязява на точното място, не по дискотеките. Освен това е татко номер едно”.

След десет години на сцена Мария се връща със сантимент към отминалото време. “Спомням си, че се явих на кастинг с две песни на Глория, която за мен беше най-красивата и голяма певица, възпитана, с атмосфера около себе си и хубави песни. Изпях “Откраднат миг” и “Циганско сърце”. Сестра ми и една моя приятелка ми бяха балет, наехме тоалети от Операта, аз бях с моята абитуриентска рокля, която ми бе най-хубавата и така ме избраха. Но нещата се случиха бързо, написах първата си песен и музика сама. Тогава беше много трудно, всички бяхме в една кабелна телевизия и ако на седмица и половина те излъчат веднъж, бяхме щастливи. Ние двете с Малина звъняхме на телевизията като зрители да си поръчваме песните. Сами се гримирахме, сами се фризирахме, нямахме нищо, но бяхме супер щастливи. Ние сме правили от нищо нещо, от един ъгъл, с една лампа, една сграда зад мен, се раждаше клип. Едната гримира другата, вземахме дрехи на заем, беше адски трудно, но нещата се получаваха с много чувство, защото всяко едно нещо си подготвях сама”.

Нямаше как да се подмине и темата за грозните изказвания на Камелия по повод колежките й.  “Аз мисля, че младите изпълнители са нашия коректив и чрез тях ние си сверяваме часовниците. Живеем в конкурентна среда, младите попълнения са по-нахъсани, по-амбициозни и с определено много качества. Това че имат участия и фенове, означава че имат и тази харизма, която е нужна на един фолк-изпълнител, за да бъде успешен. Гордея се с хора като Андреа, Елена, Галена, Преслава. Те са свежото, креативното и новото”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !