Бъди звезда на бала с Орлин Павлов

15.04.2010 17:30 | Видян 5994 пъти | Гласували 1

Бъди звезда на бала с Орлин Павлов

И през 2010 БГ РАДИО за пети път ще направи една абитуриентка най-щастливата на бала й!

Тази седмица в ефира на радиото, което пуска само българска музика, стартира традиционната кампания Бъди звезда на бала. През годините звездни кавалери са били Графа, Миро, Дичо и Любо, а тази година в ролята влиза неустоимият телевизионен водещ и певец Орлин Павлов.

Чаровният изпълнител призова от радио ефира: “Здравей, аз съм Орлин Павлов. Предлагам ти да бъда твой кавалер на бала. Заедно можем да танцуваме под светлини на камери и фотоапарати, да бъдем в центъра на всички погледи и ти да станеш звезда на бала с мен. Какво ще кажеш?”

Орлин ще придружи една дама в абитуриентската й вечер и благодарение на БГ РАДИО ще направи бала й истински неповторим.

Кандидат дамите трябва да изпратят писмо на zvezda@bgradio.net, с което да поканят Орлин да бъде техен кавалер и да опишат подробно защо мечтаят именно той да ги придружи на бала им. Орлин ще прочете всички послания и авторката на това, което го е впечатлило най-много, ще стане негова дама.

Слушателките абитуриентки могат да изпращат неустоимите си послания към Орлин Павлов, заедно със своя снимка, телефон, адрес и информация кога и къде е балът им на zvezda@bgradio.net до 15 май 2010 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !