Орлин с 10 бона заплата

27.03.2010 09:00 | Видян 6242 пъти

Орлин с 10 бона заплата

Ако се чудите защо Орлин Павлов ходи още по-нахилен от когато и да било, то е защото звездата се радва на истински европейски стандарт на живот. Което в прав текст означава, че има много пари за харчене. От къде мислите, че се е замогнал толкова? Във всеки случай банковата му сметка не е набъбнала рязко заради ангажиментите му като певец, защото както е известно музикант къща не храни, еле пък попаджия! А и в тази криза... Едно птиченце ни подшушна, че Орлин взема бомбастично възнаграждение за новата си работа като водещ на предаването Точно така по Про.бг. Клюкари издадоха, че месечната му заплата или хонорар е 10000 лева. Само за сравнение, парите, които изкарват водещите в сутрешния блок на Нова телевизия са около 6 бона, ако се вярва на шушуканията из тв коридорите.

От 1 март следобедното токшоу Точно така се завърна в ефира на младата телевизия Про.бг с нов водещ - Орлин Павлов. Преди това предаването с лице Светльо Витков беше свалено заради нисък рейтинг, разправят запознати.

Дали Орлин ще успее да задържи интереса на зрителите, остава да видим. Факт обаче е, че сумата за която работи е достатъчно стимулираща да даде всичко от себе си. А ние му пожелаваме успех!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Кичка цитира Чехов

Кичка Бодурова проповядва:"Днес помолих близък човек...

Няма коментари към тази новина !

*}