Роси Иванова нон стоп в депресия

27.03.2010 09:00 | Видян 10902 пъти

Роси Иванова нон стоп в депресия

Много се говори за това, че в живота на богатите и известните не всичко е толкова лъскаво и перфектно. Същото се отнася и за красивите хора. Казват, че такива жени нямат късмет с мъжете за разлика от по-обикновените дами. Причината се крие в това, че вторите са много по-амбициозни и борбени, докато първите имат нагласата да приемат всичко за даденост и чакат на готово. Да не говорим за самите мъже, които се страхуват от обвързване с ослепителни мадами, заради конкуренцията от ухажори, с които трябва всеки ден да се справят.

Но стига толкова психология, а да караме по същество. Героинята в рубриката ни Драма е хем известна, хем красива. Мис България Роси Иванова въобще не била щастлива от любовния си живот, говорят злите езици. Нещо повече, тя често изпадала в депресии и оплаквала неволята си за това, че не може да попадне на свестен мъж, злословят светски клюкари. Случвало се е и по време на работа когато дефилира пред очите на стотици Роси да не бъде на себе си, твърдят запознати. Което неизменно личало и по погледа й. Някои дори се съмняват, че красавицата прибягва до забранени стимуланти, за да оправи настроението си, на което ние не вярваме.

Преди време СЛАВА първа разкри, че госпожица Иванова има връзка с гръцки бизнесмен, малко след което връзката им приключи. Оттогава брюнетката не се е появявала с ново гадже, въпреки че из манекенските среди по едно време се прокрадна клюката, че пак е хванала богаташ. На Руския бал в края на декември човек на СЛАВА я видя да си тръгва сама и да се качва в обикновена градска кола, паркирана пред Шератон. Преди това Роси форсираше Мерцедес СЛК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !