Росица Иванова избира "Мис и Мистър УНСС"

16.03.2010 18:00 | Видян 10654 пъти | Гласували 1

Росица Иванова избира

"Мис България 2005 " Роси Иванова и "Мистър България" Лъчезар Иванов ще правят кастинг на кандидатите в шестия ежегоден конкурс за красота "Мис и Мистър УНСС", пише vip-bg.info.

Заявки за участие в кастинга ще се подават всеки работен ден от 1 до 19 март включително в Студентския съвет - кабинет 1009 в УНСС.

При записването кандидатите трябва да носят три снимки по избор (цял ръст) в електронен вариант.

Всеки редовен студент или докторант на УНСС може да подаде заявка за участие и да се яви на кастинга, който ще се състои на 12 април (понеделник).

През настоящата 2010 година конкурсът ще се проведе като част от празничните чествания по случай 90-годишнината от основаването на Университета за национално и световно стопанство. Продължава се и традицията изборът на най-красивите студенти в УНСС да премине под мотото "Аз помогнах!".

Това е благотворителна кампания, започната от Студентския съвет още преди две години. Средствата, събрани от покани и дарения в залата по време на спектакъла, са предназначени за подпомагане на дома за деца, лишени от родителски грижи "Даскал Ботю" в град Калофер.

Към настоящия момент общата сума от стартирането на проекта "Аз помогнах!" на университета надхвърля 50 000 лв.

Тазгодишното издание на конкурса ще се състои в две вечери - полуфинална и финална. Полуфиналът на шоуто ще бъде на 26 април (понеделник) в аула "Максима" на УНСС, а връчването на наградите "Мис и Мистър УНСС 2010" ще се проведе на тържествена церемония в същата зала седмица по-късно - 3 май (понеделник).

Спортния агент Георги Градев и топ моделът и ководеща в предаването "Станция Нова" Гери Дончева ще бъдат водещите на конкурса.

Наградният фонд е 5000 лева, като са предвидени и разнообразни специални награди, които се пазят в строга тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудското приключение на Мария...

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не...

Мик Джагър отбеляза края на локдауна...

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на локдауна в...

Няма коментари към тази новина !

*}