Тайната на Роси Иванова е... ягодова супа

23.06.2009 17:30 | Видян 8646 пъти | Гласували 1

Тайната на Роси Иванова е... ягодова супа

Една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" Роси Иванова разкри тайната на своята перфектна фигура. По време на представянето на лятното меню в столичния клуб "Бизаро", тя сподели, че напоследък е минала на супа от ягоди.

"Тук я правят по оригинална френска рецепта и затова обичам да отсядам често. Менюто е диетично и мога да ям спокойно от каквото си поискам, без да си развалям фигурата", заяви "Мис България 2005", след което опита от специалитетите от обновената кухня на заведението.

Роси, която в момента има перфектна фигура призна, че преди време е изкарала курс при д-р Емилова. "Това беше периода около участието ми на "Мис България". Имах малко проблеми с килограмите и преди конкурса, отидох при д-р Емилова, за да мога да изглеждам в най-добрия си вид", призна 22 годишната красавица.

След като е минала гладолечението, тя е избрала суровоядството към което се придържа и в момента. "Ям основно плодове, зеленчуци и ядки. Режима ми е такъв, че гледам да не смесвам протеини и въглехидрати. Противопоказно е да ядеш месо с картофи например. Ако нещо мога да си позволя от забранените изкушения, то е шоколад, при това черен", разяснява Роси.

"Мис България 2005" призна също, че не близва алкохол, с изключение на бяло вино и то задължително преди да започне със салатата. Когато е на клубно парти е на минерална вода или вино. "Когато пиеш алкохол не трябва в същото време да ядеш, тогава ти се лепят килограми", съветва дамите, които искат да имат нейната фитура Роси. За финал любимката на Евгени Минчев добави, че почти всеки ден е на тренировки във фитнес залата на Кемпински, където може да се засече и с други представители на родния шоубизнес. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !