Шоуто няма да продължи

14.01.2010 16:00 | Видян 6519 пъти

Шоуто няма да продължи

Днес, 14 януари, телевизия PRO.BG ще излъчи последното издание на предаването „Вечерното шоу на Азис". То бе част от програмната схема на медиата в продължение на 2 г.
За този период на дивана в студиото на Васко седнаха едни от най-интересните и известни лица в България, както и някои световни звезди.

„Работата с целия екип на Old School беше изключително удоволствие за нас. За съжаление чисто финансови причини стоят в основата на взетото от нас решение предаването да слезе от екран. Пожелаваме на Васко и екипа успех в бъдещите им начинания. И тъй като предаването има много верни зрители, PRO.BG ще подготви специално за тях селекция от най-добрите и интересни издания на шоуто, които ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 23:15ч.", коментира програмният директор на PRO.BG Лилиaна Славова.

В последното издание на шоуто гости на Азис ще бъдат музиканта Дани Милев, новинарката Деси Бакърджиева, Поли Генова и Мариела Петрова.

Днес ще бъде показан и големият финал на „Битката на градовете", в който сили ще премерят София и Варна, а наградата е уикенд за целия отбор в Банско.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !