"Бивши" на Азис вече е в клубовете

11.01.2010 13:30 | Видян 5923 пъти

Фенове на фолка, които посещават нощните заведения, а и по-изобретателните, вече са чули най-новата песен на Азис, която носи заглавието "Бивши". Оказа се, че тя е предоставена на клубовете, които пък от своя страна предават директно програмата си в интернет. Така след клубното промотиране на "Бивши", вече са на лице и първите коментари. Те както винаги са разнородни, но важното е че песента не е оставила никого равнодушен.

"Работя с едни от най-изявените и най-големи музиканти в България, но няма да споменавам имена докато не стане, за да не урочасам работата. Подготвям наистина убийствена песен!" - каза певецът в интервю за Signal.bg, дадено преди по-малко от месец.

Припомняме ви, че това е парчето, за което Азис готви убийствена визия. След като "Бивши" вече е записана и набира популярност, очакваме Кралят в най-скоро време да ни изненада и с подобаващ клип.

"Господи, готов ли съм да направя такова нещо, готов ли съм да застана пред камерата по този начин, по който ще ме видят?". Казвам си: "Защо пък да не го направя, сега съм на 31, на 41 ще бъде смешно, ще седи нелепо" - споделя още Азис.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !