Глория потвърди - Азис гост на концерта

13.10.2009 12:20 | Видян 19412 пъти | Гласували 5

Глория потвърди - Азис гост на концерта

В предаването "Открит микрофон", само няколко дни преди юбилейния си концерт, Глория потвърди пред водещата Емилия Стоянова, че Азис е приел поканата ú да участва на събитието.

"Вече обявих, че на моята пораснала дъщеря Симона, на 13 години, това ще бъде първата ú голяма изява на сцена заедно с мама. Ще изпеем с нея дуетната ни песен "Моята първа награда". Тя страшно много се вълнува и сигурно се притеснява повече от мен, но аз ще я подкрепям и ще съм зад нея във всяко едно отношение."

Глория не скри радостта си, че на сцената до нея ще излезе и Азис, за да представят двата си големи хита  "Не сме безгрешни" и "Прави любов, а не война".

"Гост звездата е един мой много добър приятел. Мисля че повечето от вас се досещат за кой става въпрос. С въпросния човек имаме два големи хита. Радвам се, че се съгласи да участва на моя концерт. Изключителен приятелски жест от негова страна и ще му се реванширам в най-скоро време."

Още на 14 септември Глория загатна в ефира на "Сигнал плюс" за участието на Азис, но не го потвърди, защото беше твърде рано.

Певицата е съобразила цената на билетите с възможностите на феновете.

"От 8 до 15 лева са билетите, 15 лева е най-скъпият ми билет. Не искам хората да се чувстват неловко, неудобно. Искам да направя най-доброто за тях. Да могат да си го позволят" - казва Глория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !