Лили и Глория да отменят концертите си

31.08.2009 10:30 | Видян 19433 пъти | Гласували 4

Лили и Глория да отменят концертите си

След като Мадона разби всички представи за концерт в България, което се и очакваше – все пак е номер едно в целия свят, редно е Лили Иванова и Глория, които планират да правят свои спектакли идния месец просто да не си харчат парите. Разликата между това, което трябва да бъде шоубизнесът – показаното от Мадона, и жалките напъни и претенции за кралици на родните звезди е твърде очебиен.

Няма да забравя как на сватбата на олигарсите Баневи преди близо 3 години Лили Иванова трябваше да пее преди Джо Кокър. Вместо да се подготви и да се представи както никога преди, като има предвид “колегата” си, нашата прима риташе тонколоните, изоставаше от плейбека, поради което крещеше на озвучителя, скандализираше гостите с горчиви подмятания от типа “Извинявайте, че съм българка”. Е, не пропусна да си вземе петцифрения хонорар, разбира се. Дано да го е декларирала пред данъчните. 

След нея излезе Джо Кокър. Без да съм му фен, нямаше как да не попадна в ритъма на този удивителен шоумен, който не спря да сипе хитове на живо, да подскача, да танцува и така близо два часа. Той също си взе щедрия хонорар. Но имаше защо!

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !