Баджанаците на Азис

28.11.2009 09:00 | Видян 8171 пъти | Гласували 1

Баджанаците на Азис

Преди месеци се зародиха слухове за раздялата на Азис и Боби. Двамата дори спряха да се появяват на публични места и светски събития. Според някои драма в отношенията им изобщо не е имало, според други източници те са пред края на връзката си. Боби трудно понасял капризите на звездата и мислел окончателно да го напусне, разправят запознати. Азис бил особено раздразнителен през последните месеци, заради срива на рейтинга му, което пък рефлектирало в личния му живот. СЛАВА успя да научи любопитни подробности около интимния свят на половинката на Краля на фолка. Това ни наведе на идеята да направим тема Кои са баджанаците на Азис?

Интриганти злословят, че той е имал вземане-даване с доста популярни и засукани красавци. Един от тях е певеца Крум, който вече мина в лагера на фолкаджиите, ако се вярва на мълвата. Аванюрата им била мимолетна и до нещо по-така не си стигнало. Естествено, запознанството между двамата станало в нощен клуб. Преди да се обвърже с Азис, Боби бил чест клиент на актуалните заведения из нощна София. Там ставали и повечето му закачки.

Запознати твърдят, че той бил интимен и с Евгени Минчев. СЛАВА се свърза със светския пиар и продуцент, който коментира следното: “Ако Боби ги пуска тези слухове, явно си търси нов спонсор, предвид факта, че звездата на Азис постепенно угасва”.

Клюката реди още, че много мъжки модели също са били в списъка с интимни приятели на мачото. Конкретни имена не се споменават, но става въпрос за актуални лица от модните среди. Актуалният Мистър България Сенчъри Неделчо Тодоров, след като спечели титлата, разказа как Богдан една вечер му предложил секс. И то не само веднъж, а при няколко случайни срещи между тях. Студентът по икономика категорично отбил свалките му.

Други пък свързват половинката на Васко с млад футболист, който вече играе в чужбина. Те се срещнали в столичен чалга клуб, малко преди Азис да превземе сърцето му. Спортистът доста бил хлътнал по него, но честите пътувания и лагери изиграли лоша шега в отношенията им, разправят още запознати с интимния му свят. След като преминал да рита в чужд отбор връзката им тотално се разпаднала.

Според близки до звездната гей двойка, след като научил за някои от забежките на своето гадже, тв водещият доста зетегнал режима му, и не му давал да излиза никъде без него. Пред СЛАВА Боби не пожела да коментира има ли нещо вярно в слуховете за отминалите му любовни истории.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !