Азис и Боби в хотел три звезди

19.09.2009 09:00 | Видян 11528 пъти | Гласували 1

Азис и Боби в хотел три звезди

Последната клюка около живота на Азис, която СЛАВА научи е тази, че свил ваканционния си бюджет до минимум. По ирония на съдбата една от новите рубрики в предаването му се казва Нисък бюджет. Кралят на попфолка май го е ударила или финансовата криза, или неочаквана пестеливост. Ето за какво става дума:
През отпускарския август Васко също решил да се отдаде на заслужена почивка с възлюбения си Боби. Източници на СЛАВА ни доложиха, че забелязали двойката да разпуска в курорта Златни пясъци. Дотук добре, но мястото, където двамата се настанили за близо едноседмичната си ваканция меко казано, ни смути.

Вместо да се ширят в някой от луксозните комплекси на курортното селище, както е присъщо на българските вип персони, Василка и Боби буквално се заврели в непретенциозния, останал от соца тризвезден хотел Шипка. Уж с цел да не бъдат разпознати. Малко странна логика, предвид факта, че хотелът се намира в центъра на Златните. Дали звездата е скъсала с капризите и високите си изисквания, или мисли за бъдещето като пести от глезотии? Все пак остава надеждата, че влюбените са  получили най-хубавата стая с телевизор и кабелна. Пък какво като няма СПА? На фона на цялата тази скромност обаче, Васко пристигнал в Златни пясъци с нов поръчков Мерцедес, който бил подобрена версия на новата S класа, разказват запознати. Това май обяснява донякъде къде са отишли авоарите на най-колоритния водещ в родния ефир и защо по морето го раздава по-скромно, обитавайки обикновени хотели. С лъскавото возило Василка и Боби се возели до плажа на Ривиера, тъй като не искали да бъдат обезпокоявани от досадни фенове и любопитни туристи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !