Цеца Величкович е бременна?

12.01.2010 11:40 | Видян 11960 пъти | Гласували 2

Цеца Величкович е бременна?

Фолк певицата Цеца Величкович е бременна. Бъдещият баща, манекенът Владимир Цветкович – Цвеле, сам се похвалил пред свои приятели, че 5-години по-голямата от него Цеца е бременна и разбрали радостната вест дни преди настъпването на новата 2010 година, съобщават сръбските медии, цитирани от Vsekiden.com.

Според медиите в Сърбия, на 25 декември певицата е посетила частна клиника, където се потвърдило, че е бременна. Тази новина обаче все още се пазила в строга тайна, а заради бременността фолк дивата решила и да не дава интервюта докато ни реши да обяви официално новината.

След дълги години мълчание за личния живот на Цеца, малко преди Нова година тя най-после призна, че има до себе си истински мъж, с когото е готова да създаде семейство.
Цеца започна връзката си с манекена преди 5 месеца и от тогава са неразделни. Цеца и Цвеле заедно пътуват както по участия на звездата, така и на романтични уикенди.
При въпрос за бременността, бъдещият татко сериозно отговорил на репортери: “Извинете, но не искам да коментирам нищо. Няма да отговарям на въпроси, не се сърдете”. Цеца пък само отвърнала: “Информацията не е точна, моля, не ме забърквайте с дезинформации”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !