Венета Райкова: Колежка ми поръча магия за смърт

08.01.2010 14:00 | Видян 10760 пъти | Гласували 1

Венета Райкова: Колежка ми поръча магия за смърт

Устатата водеща на скандалното предаване "Горещо" Венета Райкова разправя, че преди десетина години изведнъж се почувствала много зле. Получила страхова невроза и не можела дори да излезе от вкъщи - изпитвала ужас, дори когато слизала пред блока да си купи вестник, а около нея вървели хора, от които се задушавала.

Наложило се да потърси помощ. По време на сеанса дори видяла кой е поръчал магията. "Беше логично - колежка, която искаше да вземе мястото ми. Докато ми помогнат да се съвзема, мина половин година, в която бях на границата на физическото оцеляване. Тогава се научих да си правя енергийна защита и сега съм непробиваема за магия",
споделя Райкова в интервю за в. "Седмичен Труд".

За нея отдавна се говори, че мъжете са нейната драма, че не й върви в любовта. Би ли предпочела да не е толкова хубава, но пък по-щастлива в личен план?

"Това остана в миналото - твърди Венета. - Проблемите ми може би идваха от факта, че баща ми ме е зарязал още след като съм се родила и не ме е потърсил цял живот. Това ме съсипваше - няма празници, няма дали съм в болница, този човек не се интересуваше от мен. В момента обаче, в който се роди синът ми Патрик и видях баща му колко е привързан към него и колко много го обича, си дадох сметка, че не си струва да страдам за така наречения ми "баща". И проблемите ми изчезнаха."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майли Сайръс със собствено инстаграм...

Сър Елтън Джон, Алиша Кийс, Дуа Липа, Селена Гомез,...

Антония Петрова пусна непоказвани...

Антония Петрова пусна непоказвани снимки от Дубай,...

Няма коментари към тази новина !