Венета получи лично послание от извънземни

29.10.2009 15:30 | Видян 10112 пъти | Гласували 1

Венета получи лично послание от извънземни

В последната събота на октомври от 22:10 часа телевизионният таблоид „Горещо” ще разбули тайните около феномена „Царичина”. Любопитството на водещата Венета Райкова-Георгиева по темата се събужда от разказите на съпруга й Тихомир, който е служил като войник там по време на разкопките. За да научи повече водещата гостува на Елисавета Логинова – екстрасенсът, по чиято информация се водят разкопките в Царичина в периода 1990-1992 г. Така се ражда и проектът на „Горещо” – „Тайните на Царичина”.

Ели Логинова открива дарбата си да комуникира с извънземни сили чрез писане съвсем случайно. След много опити и проверки способностите й са обявени за феноменални и тя става част от групата екстрасенси, с помощта на която военните започват експеримент, чиято първоначална цел е по паранормален път да се търси съкровището на цар Самуил. Групата стига до с. Царичина, а Ели Логинова получава информация и посочва точното място, където трябва да започнат разкопките. Получава и информация какво точно търсят: „Написа се какво ние ще търсим – първият човек, който се е заселил на Земята и е бил двуполов.” На 7 декември 1990 година започват разкопките в Царичина. Изкопните работи се извършват само от офицери – редовите войници помагат в изнасянето на пръстта. Обяснението е просто – по време на работата се появява „енергийна стена”, през която не могат да преминават хора извън първоначално сформирания екип. Появата й е очаквана – няколко месеца по-рано Ели Логинова, контактувайки пише, че ще се появи доказателство за това, че мястото е създадено от извънземните сили. В продължение на две години екипът прокопава спираловиден тунел с дължина 165 метра и денивелация от 70 метра. „По този спираловиден тунел ние се стремяхме да достигнем до Първия човек, който е живял!”
В средата на 1991 година Ели Логинова започва да изписва странни текстове, описващи оръжия, формули, лекарства... Но никой не може да разчете изписаните вече три тетрадки. Екипът посещава Ванга, която им казва, че копаят в правилната посока и трябва да я потърсят отново като достигнат до три стъпала. Чрез пророчицата Ели Логинова се опитва да намери и човек, който да разчете написаното от нея. Чрез Ванга мъжки гласове го посочват – това е самата Ели Логинова. Екипът пътува до Израел за консултация с едни от най-големите специалисти по древни текстове и сравнително езикознание и там стават обект на интерес от страна на израелските тайни служби. Малко след това посещение експериментът е прекратен, а трите тетрадки изчезват мистериозно. Години по-късно в личен разговор с тогавашния министър на отбраната Николай Свинаров Ели Логинова е категорично посъветвана да престане да ги търси, тъй като те отдавна са изнесени извън България.

Освен за необяснимите събития около самите разкопки, Ели Логинова разказва и за странните самоубийства в екипа екстрасенси и за близката среща на целия екип с извънземния разум, който каца с летяща чиния до разкопките.
А по време на разговора водещата Венета Райкова-Георгиева получава лично послание чрез Ели Логинова от извънземните сили, с които екстрасенската комуникира. Какво е то и как се става свръхчовек? Защо Хитлер тръгва към Сталинград и какво намират офицерите му в българската местност Царичина? Кой поръчва прекратяването на експеримента и как е протекла срещата на екипа с извънземните?

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !