Емилия в новия си дом за милиони

24.09.2009 18:00 | Видян 26017 пъти | Гласували 10

Емилия в новия си дом за милиони

Тази събота, 26 септември 2009 година от 21:50 часа, телевизионният таблоид „Горещо" гостува в новия дом на фолк звездата Емилия в Сандански.

След новината, че фолк дивата и половинката й Коко Динев са се нанесли в къща за над един милион евро, единственият телевизионен екип, допуснат да снима къщата, бе този на „Горещо".

Емилия споделя, че именно в тази къща тримата с Коко Динев и сина им Иван са се установили вече като семейство.

„Ами да - мъж ми е вече!" - коментира Емилия слуховете, че са подписали тайно и признава, че двамата са решили да се оженят, но в чужбина.

Фолк дивата коментира слуховете, че именно на Коко Динев е посветен скандалният текст на Преслава, в който тя признава, че спи с мъжа на колежка.

Емилия споделя, че знае „от кухнята" цялата история по написването на този текст, който така разпали духовете и въвлече в скандал много хора.

Емилия разкрива и какви са отношенията й с Анелия: „Не се поздравяваме, защото по принцип не я одобрявам като човек. Тя може да е наистина много хубав човек, но аз съм й видяла повече лошите страни!"

Фолк дивата признава обаче, че отношенията между двете по никакъв начин не влияят лошо на отношението й към дъщерята на Коко Динев и Анелия - Ивон.

След старта на „VIP Dance" първият участник, който застана пред камерата на „Горещо", е Боби.

С невероятното си изпълнение на сцената, изпълнено с голяма емоция и искреност, той успя да разплаче всички с признанието за предишния си начин на живот.

„Много хубаво се получи това в понеделник - много истинско!" - коментира Боби танца, с който трогна сърцата на всички. - „Това нещо ми е минало през главата и някак си се отпуснах! Аз едно време трябваше да изчистя тези негативи от себе си и искам да ти кажа, че точно в понеделник, когато танцувахме, имах чувството, че изхвърлих всичко!"

Боби разказва и за последиците от пластичните си операции. Преди години като Урсула той си поставя импланти на гърдите. След време разтворът, с който са пълни силиконовите импланти изтича в тялото му и остава там. Така всъщност са се получили белезите, които той показа във „VIP Dance".

Как живее Емилия с половинката си и страшен ли е Коко Динев? Подписали ли са тайно двамата и планират ли второ дете? Кой е мъжът от песента на Преслава „Пази се от приятелки" и делят ли Емилия, Преслава и Анелия един мъж? Какво си говорят по време на танците Боби и Диляна и защо бившата му приятелка прави аборт, въпреки желанието му да бъде баща?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}