Коко Динев и Емилия се настаниха в палат за 1 млн. евро

22.08.2009 09:00 | Видян 21141 пъти | Гласували 3

Коко Динев и Емилия се настаниха в палат за 1 млн. евро

Коко Динев е станал собственик на една от най-красивите къщи в Сандански. Имотът, известен като "Малката резиденция", се намира на около 150 метра над "Интерхотел Сандански", на първия завой в посока богаташкото село Поленица.

Бизнесменът е купил къщата от първия строителен предприемач в Пиринско Иван Ковачев за 1 милион евро, информира "БЛИЦ". "Малката резиденция" е разположена на площ 15 декара, с бетонна ограда, която не позволява никакъв достъп на любопитни до имението. Вътре има една огромна къща и една по-малка, с малък басейн и уникална градина.

"Малката резиденция" е обзаведена от съпругата на Иван Ковачев - Виляна, която допреди няколко месеца живееше там. От десетина дни тя е изнесла личните си вещи и нещата, за които Коко Динев е обявил, че не са му необходими.

По мобилния си телефон вчера Виляна заяви, че вече няма нищо общо с къщата и че сделката по покупко-продажбата е извършена между Коко и съпруга й Иван Ковачев. Дистанционното, с което се отваря входната врата, и ключовете от двете къщи са предадени на Коко Динев и той вече се е настанил там с половинката си - фолкпевицата Емилия, и наследника им Иван.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Йоана от Фермата загуби дете при...

Йоана Георгиева, позната на редовия зрител като една от...

Рейчъл Блум стана майка

Актрисата Рейчъл Блум гушна първата си рожба. Самата тя...

Няма коментари към тази новина !