Галена и Галин за пръв път в "Горещо"

10.09.2009 18:00 | Видян 14647 пъти | Гласували 2

Галена и Галин за пръв път в

Тази събота, 12 септември 2009 година от 22:00 часа за първото издание от новия шести сезон на телевизионния таблоид „Горещо” водещата Венета Райкова-Георгиева гостува в Арбанаси на една от най-горещите светски двойки – Галена и Галин. В първото си съвместно телевизионно интервю двама разказват историята на връзката си и споделят как са преживели тежките моменти след раждането на сина им Стефан, когато бебето прекарва месец в кувьоз.

„Трагедията за мен лично и за Галин беше, че гледаме детето си в кувьоз, че е малко и безпомощно и че не можем по никакъв начин да му помогнем... Да знаеш, че това е твоето дете и да не можеш да го гушнеш, да го прегърнеш, да го усетиш, да усети майка си... Толкова време си го чакал!... Плачехме си всеки път!” - споделя през сълзи фолк дивата в първата си телевизионна изява след раждането и разказва за критичните моменти и проблеми след преждевременната поява на наследника им.

„Първи аз го видях и направо всичко ми се обърна!” – спомня си Галин първата среща със сина си. След операцията фолк дивата не може да става, затова той снима малкия Стефан с телефона си и така Галена вижда за пръв път детето си. Следват дълги седмици, в които двойката се радва на новината за всеки наддаен грам тегло на малкия...

„Аз наистина избягвам прожекторите и ако трябва да бъдем точни, това е първото мое телевизионно интервю!” – споделя Галин и признава, че нито е търсил контакт със Слави Трифонов по повод скечовете в предаването му, нито има намерение да го съди. Двамата отричат публикуваните в някои издания снимки да са на малкия Стефан.
На Галена или на Галин прилича малкият Стефан и защо в един момент Галин заплашва, че ще го кръсти Винету? Защо Галин остава до Галена след нашумелия еротичен клип и кога двамата планират сватба? И още – цялата история на Галин и Галена, разказана в първо лице от самите тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пако Рабан не знаеше, че ще идва в...

Пако Рабан, който угасна днес на 88, нямаше никаква...

Творчеството на уникален православен...

Излезе от печат книгата на монах Салатиил...

Няма коментари към тази новина !

*}