Принцеса Даяна отваряла подаръците си преди Коледа

23.12.2009 13:15 | Видян 7444 пъти

Принцеса Даяна отваряла подаръците си преди Коледа

Покойната принцеса Даяна не можела да се стърпи и винаги отваряла подаръците си, преди да е дошла Коледа, разкриват неизвестни досега нейни писма, съобщи в. "Дейли телеграф", цитирана от БТА.

Уелската принцеса пише също за една "изтощителна" Коледа, когато се опитвала да се състезава със синовете си Уилям и Хенри, които нарича своите "малки мъже". Писмата са върху хартия, в горната част на която пише "Дворец Кенсингтън".

Писани са били до козметичката на Даяна Джанет Филдърман между средата и края на 80-те години на 20 в. В едно от тях Даяна съобщава, че отнесла вкъщи пакета с коледния си подарък от козметичката и веднага го отворила, въпреки че до празника оставали две седмици.

По-нататък покойната първа съпруга на принц Чарлз споделя, че синът й Уилям е усвоил навика от майка си, защото намирала хартии от опаковки, пръснати на различни места.

Трийсетте писма, които ще бъдат предложени на търг в Лондон на 13 февруари, се очаква да донесат 20 000 британски лири. Търгът ще бъде организиран от аукционната къща "Интернешънъл отограф окшънс". БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Няма коментари към тази новина !